Αποστολές

Tο κατάστημά μας μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες σε όλη την Ελλάδα. Τα έξοδα αποστολής ποικίλουν ανάλογα με τον τύπο, το μέγεθος και το βάρος των αντικειμένων. Έχουμε διαμορφώσει την πολιτική μας σχετικά με την αποστολή εμπορευμάτων όσον το δυνατό πιο δίκαια. Οι παραγγελίες αποστέλλονται μέσα σε 1 – 3 εργάσιμες μέρες (ανάλογα με την ύπαρξη και τη διαθεσιμότητα του προϊόντος.

Σε περίπτωση που δε μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (απεργίες, κακές καιρικές συνθήκες κτλ.) θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Εφόσον ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, θα σας αποσταλεί e-mail επιβεβαιώνοντας ότι λάβαμε την παραγγελία σας.

1. ΑΠΟΣΤΟΛΗ – ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ (Προϊόντων)

Η αποστολή των παραγγελιών γίνετε από την εταιρία ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ.

Οι αποστολές εντός Ελλάδος επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής:

-Δωρεάν Αποστολή για ποσά πάνω 200€
-με σταθερό κατώτατο κόστος 3€ με ΦΠΑ ανεξαρτήτως της αξίας της παραγγελίας σας από 1 έως και 5 κιλά
-με σταθερό κατώτατο κόστος 5€ με ΦΠΑ ανεξαρτήτως της αξίας της παραγγελίας σας από 5 έως και 15 κιλά
-με σταθερό κατώτατο κόστος 8€ με ΦΠΑ ανεξαρτήτως της αξίας της παραγγελίας σας από 15 έως και 20 κιλά
-με σταθερό κατώτατο κόστος 12€ με ΦΠΑ ανεξαρτήτως της αξίας της παραγγελίας σας από 20 έως και 30 κιλά

Σε περίπτωση που ο όγκος και το βάρος των εμπορευμάτων είναι υψηλός το agroricambi.com σας παρέχει την δυνατότητα αν προηγηθεί τραπεζική κατάθεση να πάει τα προϊόντα σας σε κάποια ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ της επιλογής σας χωρίς επί πλέον χρέωση και εσείς θα χρεωθείτε μόνο την μεταφορική.

2. ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ;

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται από την εταιρεία μας την επόμενη εργάσιμη ημέρα, από την ημέρα που κάνατε την παραγγελία σας. Στις αποστολές με ταχυμεταφορές, η παράδοση των προιόντων γίνεται σε 1 – 3 εργάσιμες ημέρες. Ενδέχεται να διαφοροποιείται στις αποστολές προς απομακρυσμένες περιοχές. Στις αποστολές με μεταφορικές εταιρίες ο χρόνος παράδοσης ενδέχεται να αλλάζει ανάλογα με την περιοχή και τον φόρτο εργασίας των μεταφορικών εταιριών.

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να δείτε το “Status” της παραγγελίας σας, εάν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, μπαίνοντας στο link «Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ» εάν είστε απλός επισκέπτης, απο το link στο κάτω μέρος της ιστοσελίδας στο κουμπί “Κατάσταση Παραγγελίας”. Επίσης για να δείτε που βρίσκεται το δέμα σας, με το tracking number που σας έχουμε αποστείλει και να μάθετε που ακριβώς βρίσκεται το δέμα σας.