Τρόποι πληρωμών

Η εξόφληση της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει με πληρωμή της απόδειξης ή του τιμολογίου στον χώρο σας (μέθοδος αντικαταβολής), πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό και με πιστωτική κάρτα μέσω της υπηρεσίας Alpha e-Commerce. Όλοι οι τρόποι πληρωμής ισχύουν πανελλαδικά ανεξαρτήτως όγκου και βάρους.
Τα μεταφορικά έξοδα κυμαίνονται ανάλογα με τον όγκο και το βάρος των προϊόντων.

1. Αντικαταβολή

Μπορείτε να επιλέξετε σαν τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή σε περίπτωση που θέλετε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας κατά την παράδοση της.

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Τα ογκώδη αντικείμενα δεν αποστέλλονται με αντικαταβολή.
Τα προϊόντα θα παραδίδονται σε μεταφορική εταιρεία (περιοχές εκτός Αττικής) που εξυπηρετεί την περιοχή σας, σε 1-2 εργάσιμες ημέρες και εφόσον έχει προηγηθεί κατάθεση.

* η μέθοδος της αντικαταβολής ισχύει για ποσά έως και 500€
** Το κόστος αντικαταβολής είναι 3.00€
*** Η μέθοδος αντικαταβολής δεν ισχύει για αποστολές με μεταφορικές εταιρίες.
****το παραπάνω ενδέχεται να τροποποιείται σε ειδικές προσφορές πάντα προς όφελος του πελάτη/χρήστη.

2. Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό:

Μπορείτε να επιλέξετε μια από τις τράπεζες που συνεργαζόμαστε για την κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σας.

Στο καταθετήριο της τράπεζας πρέπει να αναγράψετε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμο σας.
Για την ταχύτερη εκτέλεση της παραγγελίας σας μπορείτε να μας στείλετε τo καταθετήριο της Τράπεζας, ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 2741055025 ή μέσω e-mail στο agroricambi@gmail.com

Για προϊόντα αξίας μεγαλύτερης των 200 € η εταιρεία AGRORICAMBI έχει το δικαίωμα να ζητήσει τραπεζική κατάθεση.
Σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε εξόφληση της παραγγελίας σας μέσω τραπεζικής κατάθεσης. Για να ολοκληρωθεί η παραγγελία θα πρέπει να προχωρήσετε σε κατάθεση ολόκληρου του ποσού της παραγγελίας σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ:5509-007784-960
ΙΒΑΝ:GR25 0172 5090 055 0900 7784 960
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ:ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

ALPHA BANK
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ:
ΙΒΑΝ:GR 7301 4054 9054 9002 0020 01183
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ:ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
ΙΒΑΝ: GR1701103330000033340075655
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις τα παραστατικά αξίας 500,00€ και άνω που εκδίδονται προς ιδιώτες (αποδείξεις λιανικής πώλησης) θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με τους παρακάτω τρόπους:

• Κατάθεση / έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας

————-
Μετά την με κατάθεση, χρειάζεται να αποστείλεις το καταθετήριο με email και να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 2741055025 ή μέσω e-mail στοagroricambi@gmail.com
—————
Σε περίπτωση που δεν γίνει η κατάθεση μετά από 4 ημέρες από την ημερομηνία παραγγελίας, οι παραγγελίες σας θα ακυρωθούν!

3. Παραλαβή από το κατάστημα μας!

Σε κάθε περίπτωση η συνεπής λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος μας εγγυώνται την ασφάλεια των συναλλαγών σας.

4. Πληρωμή μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας μέσω της υπηρεσίας Alpha e-Commerce.

Με την υπηρεσία Alpha e-Commerce, μπορείτε να ολοκληρώσετε ηλεκτρονικά τις αγορές σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα επιλέγοντας ανάμεσα από όλους τους σύγχρονους τρόπους πληρωμής:

Πληρωμή με κάρτα, όπου γίνονται δεκτές όλες οι χρεωστικές, πιστωτικές και προπληρωμένες κάρτες (American Express, Visa, Mastercard, Maestro, Diners Club).
Πληρωμή με ψηφιακό πορτοφόλι (wallet), με δυνατότητα αποδοχής της νέας πρωτοποριακής υπηρεσίας πληρωμών Masterpass.
Το υψηλό επίπεδο ασφαλείας της υπηρεσίας Alpha e-Commerce εξασφαλίζεται από τα κάτωθι:

• Οι πληροφορίες σχετικά με την κάρτα (αριθμός κάρτας, CVV2/CVC2, ημερομηνία λήξεως) μεταδίδονται/ μεταφέρονται μέσω Διαδικτύου σε κρυπτογραφημένη μορφή (SSL 128-bit encryption) και δεν είναι προσβάσιμες από το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.
• Τα συστήματα και οι διαδικασίες που χρησιμοποιούνται από την Alpha Bank εμποδίζουν σε μη εξουσιοδοτημένους τρίτους την πρόσβαση στα δεδομένα και τα πληροφοριακά της συστήματα.
• Η ιστοσελίδα της Τραπέζης στην οποία εισάγει τα στοιχεία της κάρτας του ο πελάτης της επιχείρησης, φέρει ψηφιακό πιστοποιητικό για να μπορεί ο καθένας να ελέγξει τη γνησιότητά της, δηλαδή να διαπιστώσει ότι ανήκει πραγματικά στην Υπηρεσία Alpha e-Commerce της Alpha Bank.
• Η διαχείριση της Υπηρεσίας Ηλεκτρονικού Εμπορίου Alpha e-Commerce γίνεται από εξουσιοδοτημένα άτομα της επιχειρήσεως, στους οποίους παραδίδονται ατομικοί κωδικοί προσβάσεως (username, password).
• Σε περίπτωση που η εκδότρια τράπεζα υποστηρίζει τη χρήση μυστικού κωδικού για την εκτέλεση on line πληρωμών με κάρτα και ο κάτοχος της κάρτας έχει παραλάβει τέτοιο κωδικό, η Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Εμπορίου Alpha e-Commerce ζητά αυτόματα από τον πελάτη σας να πληκτρολογήσει τον μυστικό του κωδικό.
• Η Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Eμπορίου Alpha e-Commerce ακολουθεί τις βέλτιστες διεθνείς πρακτικές στον τομέα των πληρωμών για το ηλεκτρονικό εμπόριο και επίσης είναι πλήρως συμβατή με τα πρωτόκολλα ασφαλείας 3D-Secure των διεθνών οργανισμών καρτών American Express SafeKey®, Verified by Visa, και MasterCard SecureCode και για ασφαλείς on-line πληρωμές με κάρτα. Με τον μηχανισμό αυτό, ο πελάτης αφού εισάγει τα στοιχεία της κάρτας του, θα του ζητηθεί να εισάγει τον 3D-Secure κωδικό προκειμένου να γίνει η πιστοποίηση του κατόχου της κάρτας. Η πιστοποίηση γίνεται μέσω της εκδότριας τράπεζας (issuer) και στη συνέχεια επιστρέφει ο πελάτης στην σελίδα της συναλλαγής, για την ολοκλήρωση της.