Όροι Χρήσης

Το www.agroricambi.com είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης προϊόντων μέσω του Διαδικτύου, που εδρεύει στο Βραχάτι Κορινθίας στην Ελλάδα. Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, που βρίσκεται στην διεύθυνση www.agroricambi.com.

Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγηση σας στην άνω ιστοσελίδα www.agroricambi.com συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς.

Η εγγύηση των μηχανημάτων καλύπτεται είτε από την εταιρίας μας είτε από την κεντρική αντιπροσωπεία του εκάστοτε κατασκευαστή, όταν αυτό απαιτείται.

Η εγγύηση ισχύει για εργοστασιακά, τεχνικά και συσκευαστικά ελαττώματα. Δεν καλύπτει αναλώσιμα υλικά όπως (στεγανά, τσιμούχες, διακόπτες, μεμβράνες, ρουλεμάν, πυκνωτές)

Δεν καλύπτονται από την εγγύηση α) Μηχανήματα που έχουν τροποποιηθεί ή επισκευαστεί από μη εξουσιοδοτημένο κατάστημα. β) Μηχανήματα χωρίς την απόδειξη αγοράς τους γ) Βλάβες που οφείλονται σε υπέρβαση των επιτρεπόμενων αιτιών θερμοκρασίας και πίεσης λειτουργίας, σε ξηρά λειτουργία, λανθασμένο χειρισμό ακαταλληλότητας για την συγκεκριμένη εφαρμογή.

Από την εγγύηση εξαιρείται κάθε απαίτηση για πιθανές ζημιές, έμμεσες ή άμεσες.

Τα προϊόντα μεταφέρονται στις εγκαταστάσεις της εταιρίας με ευθύνη και δαπάνη του πελάτη.

Εγγυήσεις ηλεκτροκινητήρων – υποβρύχιων ηλεκτροκινητήρων: Εξαιρούνται της εγγύησης γιατί στην πλειοψηφία τους οι βλάβες προέρχονται από εξωγενείς παράγοντες. ( Λάθος σύνδεση, πτώση τάσης ή φάσης, υπερφόρτωση, ανεπαρκής εγκατάσταση.)

Εγγυήσεις κινητήρων βενζίνης – Diesel, αλυσοπρίονων – θαμνοκοπτικών:

Δεν καλύπτονται από την εγγύηση τα παρακάτω:

α) Φυσιολογική φθορά

β) Ανταλλακτικά που φθείρονται φυσιολογικά

γ) Βλάβη που προκλήθηκε από πλημμελή καθαρισμό του μηχανήματος, κακή αποθήκευση και διατήρηση

δ) Βλάβη από κακής ποιότητας καυσίμου , λαδιού μίξης, λαδιού αλυσίδας.

8. Ο χρόνος επιδιόρθωσης ή αντικατάστασης εξαρτάται από την διαθεσιμότητα των ανταλλακτικών και εξαρτημάτων.